10 jaar zalen: een klant aan het woord

Ga terug

Dit jaar bestaan de zalen van Breevoort 10 jaar. In die 10 jaren hebben we heel veel verschillende klanten mogen ontvangen. Daaronder zijn ook klanten die jaarlijks bij ons terugkomen. Eén van die trouwe klanten is Het Baarnsch Lyceum. Ter gelegenheid van onze jubileum spraken we kort met Drs. Hedda Smelik van Het Baarnsch Lyceum.

Drs. Hedda Smelik: “We waren ooit met het managementteam voor een vergadering te gast bij Boerderij Breevoort. We vergaderden toen in de kleine zaal, De Bestuurskamer. Mijn oog viel direct op de grote zaal, de Collegezaal met het prachtige uitzicht op de geiten. Sinds die tijd, ik denk nu al zo’n 5 jaar, boek ik de Collegezaal om daar mijn jaarlijkse training voor nieuwe mentoren te geven. Boerderij Breevoort is een gekke, prima plek voor deze training!
We zijn dan even helemaal weg van het schoolgebeuren en de faciliteiten zijn gewoon goed.
Intern roep ik altijd: ook dit jaar gaan we weer naar de geitjes!”