Feesten en Partijen

Feesten en Partijen

Organiseer uw feest op een inspirerende locatie

Kom naar de Universiteit van de Geit wanneer u een inspirerende, landelijke en bijzondere feestlocatie zoekt in regio Amersfoort. Wij verhuren zalen en kunnen ook verschillenden activiteiten en groepsuitjes regelen. 

Zo organiseert u bijvoorbeeld een receptie, verjaardag, familiedag of personeelsfeestje in een originele ambiance met 900 melkgeiten. Hieronder ziet u verschillende foto’s van de feestlocatie in onze boerderij.

Origineel en inspirerend

De zalen bieden uitzicht over de melkgeiten. De grote zaal heeft ook een klein balkon waarmee u feitelijk in de stal staat. U kunt rondom kijken en hoort de geiten. Wilt u graag een toelichting op de boerderij of een rondleiding dan kunnen we dat vooraf afspreken.

Feest in een weiland

Breevoort is een prachtige en vooral grote boerderij; dit betekent dat er voldoende ruimte is om een heerlijk buitenfeest te houden. Het terrein wordt, op de aanwezige picknicktafels na, zonder faciliteiten verhuurd. U kunt het terrein naar eigen ideeën invullen. Het buitenterrein moet bij uw vertrek weer opgeleverd worden in de staat waarin u het aantrof voor aanvang (incl. het meenemen van het afval).

De catering kan geheel door u zelf verzorgd worden, zonder extra kosten. Uiteraard kunnen wij ook onze cateraar een offerte naar uw wensen laten opmaken. Daarnaast werken wij samen met een partner voor het huren van tenten, (sta)tafels, stoelen en overige aankleding. Maar het staat u geheel vrij alles zelf te regelen. Tenslotte kunt u bij ons ook verschillende buitenactiviteiten boeken. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen, neem dan contact op via ons contactformulier.

Bereikbaar

De Universiteit van de Geit is een centraal gelegen, landelijke feestlocatie, op slechts 5 minuten vanaf de A1, in de weilanden van Amersfoort. Er zijn 50-60 gratis parkeerplaatsen naast de ingang. Door de centrale ligging zijn wij bij uitstek geschikt voor evenementen waarbij gasten en genodigden uit het gehele land komen.

Kleinschalig

De Universiteit van de Geit is een kleinschalige locatie; bij ons bent u écht gast. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en we leveren maatwerk. Onze maximum capaciteit in de zalen ligt rond de 75 personen. Wilt u een boerderij huren voor een feest dan bent u van harte welkom.
Naast het huren van zalen kunt u de boerderij ook huren als evenementenlocatie en ontspannende activiteiten plannen. Combineer uw feest met een leuke activiteit: neem contact met ons op voor de mogelijkheden via ons contactformulier.

Brochure