Onze zalen

Onze zalen

Veel ruimte met bijzonder uitzicht

Collegezaal

Wij hebben twee ruime zalen: de Collegezaal en de Bestuurskamer. Beide bieden een uitzicht op de geitenstal met 900 geiten. Er is een glazen afscheiding zodat u weinig merkt van de dieren, behalve als u door het glas kijkt natuurlijk. Wilt u de geiten écht ervaren, dan kunt u via een deur naar een balkon met uitzicht over de stal.

In de Collegezaal is plaats voor 75 mensen. Deze kan gebruikt worden voor plenaire bijeenkomsten, maar ook voor meerdere kleinere break-out sessies. De kleinere Bestuurskamer kan extra erbij worden gehuurd, bijvoorbeeld voor losse sessies of workshops. Wij zijn voorzien van alle gemakken zoals beamer, flipover, airco, geluidsinstallatie, etc. Bij mooi weer hebben we ook buiten mogelijkheden. Op meerdere plekken staan picknick tafels met bankjes.

vergader-groep

VERGADEREN OP EEN BIJZONDERE VERGADERLOCATIE

bestuurskamer

De Universiteit van de Geit leent zich perfect voor bijeenkomsten die creativiteit, rust en inspiratie vragen. Voorbeelden zijn een heisessie, hei-dag, workshop of brainstormsessie. Een geschikte omgeving kan deelnemers aanmoedigen om buiten de kaders te denken en helpen om een creatieve sfeer te bereiken.

Breevoort heeft een positief effect op de gemoedstoestand van de deelnemers; ze krijgen bij aankomst direct het gevoel van tijd en ruimte. Vanaf de drukke snelweg rijdt u makkelijk naar onze locatie. Via een oprijlaan van honderd meter lang komt u bij onze boerderij. Dan heeft ook u de rust en het geheim van Breevoort ontdekt. Parkeren is natuurlijk gratis en er is voldoende ruimte voor 50-60 auto’s. Het is ook mogelijk de locatie exclusief voor uzelf te huren. Dan weet u zeker dat u geen andere groepen tegenkomt.