Vergaderen

Unieke locatie in midden Nederland

Vergaderen

Vergaderen op een echte boerderij

Laat de drukte van alledag achter bij Boerderij Breevoort, de Universiteit van de Geit. Deze centraal gelegen vergaderlocatie in Hoogland (vlakbij Amersfoort) biedt de mogelijkheid om te vergaderen in een originele ambiance: een boerderij met ruim 900 melkgeiten. Ervaar onze goed uitgeruste vergaderruimtes met de virtuele wandeling door de Universiteit van de Geit. Loop door de balkondeur recht vooruit en u maakt kennis met de geiten. Of draai om, loop naar buiten en geniet van de groene omgeving. Wilt u alles eens rustig nalezen? Download dan hier de informatiebrochure waarin u een compleet overzicht van de mogelijkheden vindt. Natuurlijk is er ook een overzicht van alle faciliteiten, catering en de prijzen voor zaalverhuur.

VERGADERLOCATIE MIDDEN-NEDERLAND

Onze vergaderruimte ligt in Midden-Nederland, vlakbij Amersfoort. De Universiteit van de Geit is een kleinschalige vergaderlocatie, midden in de weilanden op slechts 5 minuten vanaf de A1. U parkeert gratis op het eigen terrein. Vanwege de centrale ligging in Midden-Nederland zijn wij bij uitstek geschikt voor vergaderingen waarbij deelnemers uit verschillende delen van het land komen.

Comfortabel, geheel anders, verrassend!

Vanuit de zalen heeft u een inspirerend uitzicht over de melkgeiten, want rondom de vergaderruimte zitten grote ramen waardoor u aan alle kanten in de stallen kunt kijken. Er wordt nauwelijks gemekkerd en ruiken doe je de dames al helemaal niet. Qua geluid en geur zijn boerderij en vergaderruimte volledig gescheiden. De luxe conferentiezalen zijn professioneel en bij de tijd. De comfortabele vergaderstoelen i.c.m. de airconditioning zorgen voor een aangenaam verblijf. En… 900 geiten lachen u toe!

Een lunch of diner hoort erbij!

De Universiteit van de Geit zorgt goed voor de inwendige mens, het zal u tijdens uw vergadering of feest aan niets ontbreken. Ontvangst met verse koffie en thee, invulling van de lunch en diner naar keuze. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor snacks en eventuele hapjes; de catering is altijd in overleg en passend bij de gelegenheid.
Natuurlijk laten we u ook graag kennis maken met al die lekkere producten, geproduceerd door en van de geiten! Ze zijn ook te koop op de Universiteit van de Geit.

Kleinschalig

Op de Universiteit van de Geit bent u geen nummer maar gast! Wij zijn allesbehalve een standaard vergaderaccommodatie, want we combineren het boerenbedrijf met het aanbieden van zalen. De kleinschalige opzet betekent ook dat we persoonlijke aandacht en maatwerk kunnen leveren.

Brochure